Digitale factuurverwerking binnen de bouw volgens Groothuisbouw Emmeloord

  • Digitale factuurverwerking binnen de bouw volgens Groothuisbouw Emmeloord

Niet 1, maar wel 3 stappen vooruit met elektronische facturatie

Groothuisbouw Emmeloord bouwt al meer dan 20 jaar huizen in heel Nederland, aangepast aan de persoonlijke wensen en voorkeuren van hun klanten. Door over te gaan op elektronisch factureren kunnen processen verlopen en kan Groothuisbouw Emmeloord nog beter aan hun belangrijkste taak voldoen: Klanten volledig ontzorgen.

“Een groot deel van de factuurverwerking is repeterend werk, dat kost onnodig veel tijd. Door elektronisch te gaan factureren konden we een enorme efficiënteslag maken en zagen we direct een zichtbare besparing in tijd en kosten voor onze administratieve afdeling.”

– Frank van Boven, manager bedrijfsvoeren Groothuisbouw Emmeloord

Start met besparen van vele uren in uw factuurverwerkingsproces

Wij vinden het zonde als uw medewerkers uren kwijt zijn met repeterende handelingen. Door over te stappen op elektronisch factureren krijgt uw organisatie meer tijd voor de dingen die er echt toe doen. Op deze manier nemen wij u een grote zorg uit handen en heeft uw organisatie de kans verder te groeien.

Ontdek hoe ook de medewerkers van uw administratieve afdeling meer tijd over kunnen houden voor andere werkzaamheden. Download de gratis case study.