Bijeenkomst Elektronisch Factureren

De overheid gaat elektronisch factureren verplicht stellen. Daarom organiseert Centric in samenwerking met ZET solutions (onderdeel van UnifiedPost) een bijeenkomst voor ALERT-klanten over het verwerken van binnenkomende elektronische facturen en het elektronisch versturen van facturen.

Update: Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Wilt u op de hoogte blijven van onze toekomstige evenementen? Volg onze Facebook-pagina voor de laatste updates!

De overheid gaat elektronisch factureren verplicht stellen. Bent u er klaar voor?

Het versturen en ontvangen van facturen in de bouw kan een stuk eenvoudiger en voordeliger. Als bedrijf kunt u behoorlijk besparen op uw interne kosten. Minder briefpapier, postzegels en vooral aanzienlijke tijdsbesparing door snellere verwerking. De overheid en steeds meer opdrachtgevers stellen de elektronische aanlevering verplicht. Samen met Bouwend Nederland en ZET Solutions organiseert Centric daarom een een bijeenkomst voor ALERT-klanten over de ins en outs van het elektronisch factureren.

Programma

Op donderdag 26 oktober ontvangen wij u graag bij Centric in Hoogeveen. Het programma van de bijeenkomst:

09.30: ontvangst met koffie
10.00: begin programma
Presentaties Bouwend Nederland, ZET Solutions en Centric
Praktijkcase Van Wijk Vastgoedonderhoud
Demonstratie elektronisch factureren en workflow
12.00: afsluiting met broodjes

De praktijkcase : Van Wijk Vastgoedonderhoud

Tijdens de bijeenkomst hoort u ook hoe andere partijen elektronisch facturen verwerken. Kristan Branger, controller bij Van Wijk Vastgoedonderhoud en gebruiker van ALERT en Z-factuur, zal tijdens de bijeenkomst spreken. Hij vertelt welke voordelen het elektronisch verwerken van facturen in de dagelijkse praktijk biedt voor Van Wijk.