electronisch boekhouden snelstart

100% elektronisch boekhouden: ontvang uw facturen direct in SnelStart

UPconstruct is dé online facturenservice voor de Nederlandse bouw- en installatiesector. Deze elektronische facturatiedienst van UnifiedPost, voorheen bekend als Z factuur, stelt alle bedrijven in de bouwketen in staat om elektronisch facturen te versturen, te ontvangen en te beheren.

Facturen van UPconstruct direct in SnelStart

SnelStart is een vooraanstaande Nederlandse leverancier van boekhoudsoftware. Dankzij de koppeling van UPconstruct met SnelStart is het ook mogelijk om binnenkomende facturen van de in de Bouw en Installatie veel gebruikte Ketenstandaard ( GS1) direct in de boekhoudsoftware te ontvangen.

Facturen per post of email worden ook verwerkt

UPconstruct’s ‘full-service-in’ concept is multichannel & multiformat: de gebruiker kan alle facturen, of ze nu per fysieke post, als PDF of in EDI-formaat binnenkomen, doorsturen naar UPconstruct. UPconstruct zet ze vervolgens om in XML-formaat en levert ze af in SnelStart.

UPConstruct heeft jarenlange ervaring in de bouwsector en met de binnen de sector gehanteerde standaarden. Door de integratie met SnelStart wordt 100% elektronisch boekhouden realiteit voor ondernemers in de bouw- en installatiesector.